Webmastervic, empresa especialitzada en disseny web, ha presentat la nova pàgina web de Clínica Pijoan

Webmastervic, empresa especialitzada en disseny web, ha presentat la nova pàgina web de Clínica Pijoan, un centre mèdic especialitzat en tractaments dentals.

Aquest nou web ha estat dissenyat per millorar l’experiència dels pacients, oferint-los un accés més senzill i intuïtiu a tota la informació sobre els serveis que ofereix el centre.

El nou web està dissenyat per ser més visual i atractiu, amb un disseny responsive que s’adapta a qualsevol dispositiu.

Detalls tècnics de programació

La web està construïda amb un disseny responsive, cosa que significa que s’adapta a qualsevol dispositiu, ja sigui un ordinador, un telèfon mòbil o una tauleta.

El web utilitza un llenguatge de programació HTML5 i CSS3 per crear un disseny visual atractiu i modern.

Posicionament SEO

La nova pàgina web de la Clínica Pijoan ha estat optimitzada per al seu posicionament als motors de cerca més importants.

Per això, s’han fet servir tècniques SEO com la utilització de paraules clau rellevants, la creació de contingut de qualitat i la construcció d’enllaços externs.

«Estem molt contents amb el llançament d’aquesta nova web», afirma el Antoni Pijoan, director de Clínica Pijoan. «Creiem que aquesta nova web ens ajudarà a millorar la comunicació amb els nostres pacients i oferir un servei més personalitzat».

«Per nosaltres és un orgull haver pogut treballar amb Clínica Pijoan en aquest projecte», afirma Toni Pla, CEO de Webmastervic. «Hem treballat de valent per crear una web que compleixi amb les necessitats del centre i dels seus pacients».

La nova pàgina web de Clínica Pijoan ja està disponible al següent enllaç: http://www.clinicapijoan.com

Esta entrada fue publicada en Disseny pagines Web. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario